Bliv medlem hos os i dag

Unikke fordele

Med et medlemskab hos os opnår du mange fordele ved din træning. Vi sørger bl.a. for at din træning altid er varieret, så der altid sker nye træningstiltag og samtidig giver vi dig et community, hvor du finder nye bekendtskaber og træningsmakkere.
Medlemskab
Hold Medlemskab + open gym

Et hold + open gym medlemskab hos CrossFit Silkeborg, er for dig, fra 16 år og opad, der gerne vil have et medlemskab der giver adgang til alle hold og fri træning på alle tidspunkter af døgnet året rundt. 
I dit medlemskab kan du tilmelde dig alle vores hold.
Du får fri adgang til trænings centeret, og kan træne selv ved siden af hold træningerne, i tidsrummet 04:00 - 24:00 alle årets dage.

Pris pr. mdr.

349,-


Hold Medlemskab

Et hold medlemskab hos CrossFit Silkeborg, er for dig, fra 16 år og opad, der gerne vil have et medlemskab der giver adgang til alle hold, hvor vores kompetente og motiverende instruktør vil får dig i gennem dagens hold træning. 

Pris pr. mdr.

279,-


Studerende - Hold + open gym Medlemskab

Et studerende hold + open gym medlemskab hos CrossFit Silkeborg, er for dig, fra 16 år og opad, der gerne vil have et medlemskab der giver adgang til alle hold og fri træning på alle tidspunkter af døgnet året rundt. 
I dit medlemskab kan du tilmelde dig alle vores hold.
Du får fri adgang til trænings centeret, og kan træne selv ved siden af hold træningerne, i tidsrummet 04:00 - 24:00 alle årets dage.

**Opmærksom på, der ved afhentning af medlemskort. vil blive bedt om at se et gyldigt Studiekort. 

Pris pr. mdr.

300,-


Studerende - Open gym Medlemskab

Et studerende Open gym medlemskab hos CrossFit Silkeborg, For dig der har brug for at komme på forskellige tidspunkter, som træner selv, og ikke har brug for en træner til at undervise dig. 
Vi tilbder dig et fuldt udstyret trænings center med alt det udstyr du måtte have brug for, uanset om du dyrker CrossFit, Powerlifting, Vægtløftning, eller traditionel styrketræning med håndvægte og maskiner.
Med dette medlemskab kan du træne i tidsrummet fra 04:00 – 24.00 hver dag, året rundt.

**Opmærksom på, der ved afhentning af medlemskort. vil blive bedt om at se et gyldigt Studiekort. 

Pris pr. mdr.

179,-


Open Gym - Fleksibilitet for KUN 199,-

For dig der har brug for at komme på forskellige tidspunkter og få din træning klaret, uanset og det er CrossFit, funktionel træning, vægtløftning, styrkeløft, stærkmand eller ren styrketræning.

Med dette medlemskab har du fri træning fra 04:00-24.00 hver dag, året rundt.

Fleksibilitet for KUN 199,- i måneden.

Pris pr. mdr.

199,-


Kids hold medlemskab 6-14 år

Et medlemskab for de unge, som gerne vil træne CrossFit, enten som deres faste sport, eller som et supplement til deres hverdags sport. 

Vi lover dygtige og kompetente instruktører, som får dit barn igennem sjove lege, motoriske bevægelser og stabiliserende øvelser på en sund og sikker måde. 

 

Pris pr. mdr.

199,-

Voksen Klippekort (10 klip)

Et CrossFit voksen klippekort hos CrossFit Silkeborg, er for alle fra 16 år og opad, der gerne vil have et medlemskab der giver adgang til alle hold året rundt.

I dit medlemskab kan du tilmelde dig alle vores CrossFit hold & deltage på alle events vi slår op. Nogle er med i dit medlemskab og nogle events koster ekstra tillæg. Vi har ingen binding eller gebyr i forbindelse med vores klippekort & du får bare fyldt op når du har ønske om flere klip.

For 10 klip

650,-

KIDS klippekort (10 klip)

Et CrossFit Kids klippekort hos CrossFit Silkeborg, er for unge, fra 6 til 15 år, der gerne vil have et medlemskab der giver adgang til alle hold året rundt.

I dit medlemskab kan du tilmelde dig alle vores CrossFit Kids hold & deltage på alle events vi slår op. Nogle er med i dit medlemskab og andre koster ekstra tillæg. Vi har ingen binding eller gebyr i forbindelse med vores klippekort & du får bare fyldt op når du har brugt alle klip.

For 10 klip

300,-

Vælg din medlemskab

Kontakt på

Nyhøjvej 8
8600 Silkeborg

Åbningstider Reception

  • Tirsdag
    18:00-20:00
  • Onsdag
    18:00-20:00
  • Torsdag
    18:00-20:00
  • Helligdage er der ingen bemanding i receptionen
Copyright 2018 - Crossfit Silkeborg