Crossfit Silkeborg

Crossfit Silkeborg er din foretrukne Crossfit instruktør. Hos os sørger vi for, at din træning altid er varieret, funktionelt samt intensivt. Vi giver dig et community, hvor du finder nye bekendtskaber og træningsmakkere. Det er dig der er med til at skabe rammerne, som gør det hele sjovt og effektivt.
Det praktiske hos Crossfit Silkeborg

Bad efter træning

Hos Crossfit Silkeborg har vi badefaciliteter opdelt til kvinder og mænd. Så har du brug for at skylle kroppen efter en god solid træning, så er der også mulighed for det i vores badefaciliteter.

Omklædning

Her hos Crossfit Silkeborg har vi seperate omklædningfaciliteter for kvinder og mænd. Disse kan bruges til omklædning før og efter træning. Så hvis du kommer direkte fra arbejde kan du sagtens klæde om.

Opbevaring af ejendele

Vi har et lille rum med skabe, hvor du kan låse dine ting inde med egen medbragte lås. I starten er du velkommen til at tage dine ting med ind i træningssalen. Du vil også få mulighed for at leje en lås hos os for 10,-.
For medlemmer

Opsigelse af medlemskab

Når du opsiger dit medlemskab skal det altid være til den 1. i hver måned. Du kan ikke stoppe dit medlemskab midt i en måned. Samtidigt skal du huske at din opsigelse skal sendes inden d. 15. i denne måned hvis det skal træde i kraft til den 1.

Sender du din opsigelse efter d. 15 i indeværende måned vil din opsigelse først træde ikraft d. 1. i næstkommende måned. Dette skyldes at vi sender opkrævninger til DIBS i de sidste dage på måneden og at du forudbetaler dit medlemskab.

For medlemmer

Pause dit medlemskab

Du kan kun pause dit medlemskab 3 mdr. ialt inenfor en periode af 12 mdr. Ellers skal du opsige dit medlemskab.

Du kan kun pause fra d. 1. til d. 1. i en anden måned. Det vil sige at du kan ikke pause fra en dag midt i måneden til en anden dato i en anden måned. Dette skyldes at vi opkræver kontingent for den 1. hver måned og derfor ikke kan administere andet en hele måneder.

Kontakt på

Nyhøjvej 8
8600 Silkeborg

Åbningstider Reception

  • Tirsdag
    18:00-20:00
  • Onsdag
    18:00-20:00
  • Torsdag
    18:00-20:00
  • Helligdage er der ingen bemanding i receptionen
Copyright 2018 - Crossfit Silkeborg