CrossFit online kvalifikation

CrossFit kører lige nu verden over, online kvalifikation, med chance for at ende med at kunne til semifinalerne/Europamesterskaberne i CrossFit, og derfra gør sig forhåbninger om at gå videre til CrossFit games, som er verdens mesterskaberne.

Den første weekend er afholdt ud af 5 weekender i streg, hvor der hver weekend skal gennemføres et WOD, som der så derefter skal offentliggøres med den score man har gjort sig. Og vi er i CrossFit Silkeborg stolte af for forholdsvis nye unge medlem og talent, som for 6 måneder kom siden, som helt ny og urutineret CrossFitter, men i stedet for en rigtig dygtig håndboldspiller, men som havde brug for at prøve sig selv af på nye og fede måder. Christian fremlagde hans tanker og mål omkring CrossFit, og sammen med vores Personlige træner og CrossFit Silkeborg ejer, blev linjen omkring træningsforløb og ugentlige personlige træninger lagt.

Christian klarede første online kvalifikation rigtig flot ( CrossFit Opens 18:1 ) og ligger lige nu nr. 2 i hans årgang i danmark, nr. 5 i nord europa, og nr. 87 i verden.

Vi glæder os til at se, Christians videre forløb ved os, og hvad det ikke skal byde på.

Kontakt på

Nyhøjvej 8
8600 Silkeborg

Åbningstider Reception

  • Tirsdag
    18:00-20:00
  • Onsdag
    18:00-20:00
  • Torsdag
    18:00-20:00
  • Helligdage er der ingen bemanding i receptionen
Copyright 2018 - Crossfit Silkeborg